Decoratie voor in de tuin

Decoratie is onmisbaar

Decoratie kan niet ontbreken in de duurzame tuin, vanwege de extra uitstraling en sfeer wat het in de tuin brengt.

Decoratie is divers

Er zijn veel verschillende soorten decoratie voor in de tuin verkrijgbaar. Zo vind je altijd iets wat aan jouw wensen voldoet.

Decoratie in stijlen

Je kunt er ook voor kiezen de tuin in een specifieke stijl om te toveren, door het gebruik van de juiste decoratie. 

Tuinstekers zijn razend populair

Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord: tuinstekers. Dit product is erg populair voor in de tuin, omdat je op een gemakkelijke manier snel wat extra sfeer toevoegt. Bekijk ons artikel om alles te weten te komen over de tuinstekers en voor een handig overzicht met de beste producten. 

Een zonnewijzer is zowel mooi als functioneel

De zonnewijzers is er in twee verschillende types en past hierdoor in iedere tuin. Een zonnewijzer kan je zowel decoratief gebruiken, als om de tijd af te kunnen lezen middels de stand van de zon. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen, kleuren en materialen. In dit artikel lees je hier alles over! 

De tuin in kerstsfeer 

Er is volgens ons niets leukers om ook de tuin rondom de kerstdagen geheel in de kerstsfeer te brengen. Dit kan je op een leuke manier doen middels een kerstverlichting gordijn. Zeg nou zelf, dit ziet er toch fantastisch uit! 

Alles over de tuinkabouter

De tuinkabouter is al eeuwen oud, maar nog steeds populair voor in de tuin. Tegenwoordig heb je niet alleen meer de klassieke tuinkabouters, maar zijn ze er in vele soorten, vormen en maten. Ben je benieuwd wat wij te vertellen hebben over de tuinkabouter? Bekijk dan hieronder ons artikel. 

Erg handig voor de in de tuin – een regenmeter

Een regenmeter, ook wel pluviometer genoemd kan eigenlijk niet ontbreken in de tuin. De meter is zowel voor functioneel gebruik, maar kan ook decoratief wat toevoegen aan de tuin. Wacht niet langer en kom er alles over te weten in ons artikel. 

Pizzaoven voor buiten kopen

De pizzaoven voor buiten staat niet alleen erg leuk en geeft extra sfeer, maar is ook nog eens super makkelijk in gebruik. Je maakt er de beste en lekkerste pizza’s mee, maar ook andere gerechten kan je er in bereiden. Lekker eten in de tuin is een ware must. 

Heksenbollen: een ware sieraad voor in de tuin

Een leuke sfeer in de tuin creëer je door het plaatsen van deze mooie heksenbollen. Ze glimmen en glanzen erg mooi en zorgen voor een chique uitstraling. Kortom: de heksenbol is een ware sieraad. Lees er in ons artikel alles over en bekijk de beste aanbiedingen.

Alles over De windgong: van beste tips tot goede aankopen 

Een windgong maakt de tuin gezelliger door zijn mooie klanken