Dieren in de duurzame tuin

Dieren zijn belangrijk

Dieren spelen een belangrijke rol in de tuin. Ze zijn belangrijk voor de bestuiving, houden de grond gezond en nog veel meer.

Dieren brengen sfeer

Dieren brengen gezelligheid en sfeer in de tuin. Wie wordt er nou niet vrolijk van prachtige fladderende vlinders?

Dieren hebben het moeilijk

Door de verstedelijking van Nederland hebben dieren het steeds moeilijker. Daarom is het belangrijk dat jij de dieren helpt!

Behoud vlinders in je tuin door middel van vlinderkasten

Iedereen wordt gelukkig van vlinders in de tuin, maar hoe zorg je er nou voor dat ze ook in je tuin blijven? Met de hulp van vlinderkasten! Lees meer over deze oplossing in ons artikel over vlinderkasten, de beste producten en bijbehorende tips. 

Lees hier alles over de beste egelhuisjes

De egel is op zoek naar een egelhuisje om te kunnen overwinteren of hun jongen in het paarseizoen in te kunnen werpen. Helaas zijn er steeds minder geschikte plekken voor de egels beschikbaar. Breng daar verandering in door een egelhuisje te kopen. Lees in dit artikel alles over de beste tips en adviezen rondom de aankoop van een egelhuisje. 

De eekhoorn op zoek naar een eekhoornhuisje

Een eekhoornhuisje is een fijne plek voor de eekhoorn om in te vertoeven. Ze kunnen erin slapen, in leven of gebruiken als nest. Lees snel alle informatie over eekhoornhuisjes en bekijk de beste producten en meer! 

Een Duivennet voor in de tuin kopen

In dit artikel lees je alles over een duivennet, ook wel vogelnet genoemd. Een duivennet is een ideaal product om de tuin, bomen en het gewas te beschermen tegen ongewenste indringers zoals vogels. Bekijk snel ons artikel en kom er alles over te weten.

Bijenhotels: belangrijk voor de natuur en onmisbaar in de duurzame tuin

De bij is van groot belang voor de natuur en voor de mens: onze eetbare gewassen zijn van hen afhankelijk. Echter neemt de bijenpopulatie in razend tempo af! De bij kan wel wat hulp gebruiken. In dit artikel lees je alles over de beste bijenhotels en belangrijke tips. 

Badderende, spelende vogels. Er is niets leuker dan een vogelbadje in de tuin

In dit artikel staat alles over de beste vogelbadjes, topproducten en onmisbare tips. Zo vind je een vogelbadje dat bij jouw wensen past! 

Een Kattennet is erg handig voor in de tuin of op het balkon

De één is gek op katten, de ander wordt er gek van. Door middel van een kattennet kan de kat op een veilige manier naar buiten, zonder de buren tot last te zijn of zelf gevaar te lopen. Lees in dit artikel alles over kattennetten, van handige tips tot beste aanbiedingen. 

Bekijk ons artikel over Vleermuiskasten en kom er alles over te weten

Door een vleermuiskast op te hangen ga je het gebrek aan woonruimte en sterfte onder vleermuizen tegen. Jij kan hierdoor een steentje bijdragen aan het behoud van dit bijzondere dier. Lees gauw verder! 

Een vogelvoederhuisje is hartstikke leuk voor in je tuin

Een vogelvoederhuisje in je tuin kan zeker niet ontbreken. De vogels kunnen in de winter moeilijk aan voldoende voer komen, help ze daarom door het plaatsen van een vogelvoederhuisje. Bovendien zijn er nog meer voordelen. Bekijk snel het artikel met unieke tips & adviezen en goede aanbiedingen. 

Alles over vogelhuisjes, van beste tips tot goede aankopen 

Een vogelhuisje: waar de vogel lekker kan vertoeven, schuilen en overwinteren