Kinderkruiwagen kopen – van de beste aanbiedingen tot alle informatie die je moet weten

Op onze website zijn al diverse artikelen te vinden wat betreft kinderspeelgoed, zoals kindergereedschap, een babyschommel of een nestschommel. Echter kan een artikel over een kinderkruiwagen niet ontbreken!

Een kinderkruiwagen kopen, waarom?

Zoals je vast weet hebben kinderen een grote fantasie tijdens hun spel. Ze vinden het vaak erg leuk om hun ouders, bijvoorbeeld in de tuin, te kunnen helpen, maar wel op hun eigen manier. 

Door middel van kinderspeelgoed kunnen de kinderen hun ouders op een veilige manier meehelpen, aangezien het kinderspeelgoed speciaal voor kinderen gemaakt is. Er is rekening gehouden met de veiligheid en het is zelfs voor jonge kinderen gebruiksvriendelijk. 

Laat de kinderen een bergje zand of een plantje met de kruiwagen vervoeren en kijk eens hoe ze genieten. Uiteraard hoeven ze de kinderkruiwagen niet alleen in de tuin te gebruiken, maar kunnen ze er ook leuk mee spelen in bijvoorbeeld de zandbak. Kortom: met een kinderkruiwagen haal je veel plezier in huis. 

kinderkruiwagen

De verschillende soorten en merken uitgelicht

Er zijn diverse verschillen tussen de kruiwagens onderling. Zo zijn ze bijvoorbeeld te koop in verschillende maten, afhankelijk van de leeftijd van het kind, maar ook in verschillende kleuren, zoals rood, blauw en zelfs roze. Daarnaast worden ze ook van verschillende materialen gemaakt.

Er zijn onder andere kinderkruiwagens van metaal te koop, maar ook van kunststof. Een voordeel van metaal, is dat het vaak minder snel kapot gaat ten opzichte van kunststof. Echter is kunststof daarentegen vaak wat lichter van gewicht en daardoor handzamer in gebruik. Met name voor kleine kinderen kan dat handiger zijn. Maar ook het materiaal van het wiel kan anders zijn, kijk hier goed naar en bedenk wat jouw precieze wensen zijn.  Er is namelijk genoeg keus.

Natuurlijk is het erg fijn dat er veel keus is, aangezien er dan altijd wel één tussen zit die aansluit bij jouw wensen. Echter kan het ruime aanbod het kopen van een kinderkruiwagen bemoeilijken. Je kan een kinderkruiwagen onder andere bij de Action, Gamma of Welkoop kopen. Bij onze partner bol.com kan je echter in één oogopslag zien welke kinderkruiwagens er zijn, wat de prijs is, welke goede aanbiedingen er op dat moment zijn, voor welke leeftijd het geschikt is en hoe goed ze beoordeeld zijn. Dit samen met de goede service van bol.com is het een aanrader om de kinderkruiwagen hier aan te schaffen.

Er zijn daarnaast veel verschillende merken die kinderkruiwagens aanbieden, hieronder zullen wij enkele van deze merken verder uitlichten.

Rolly Toys

De kinderkruiwagens van Rolly Toys zijn veelal van metaal gemaakt. Ondanks dat ze van metaal gemaakt zijn, heeft Rolly Toys er toch voor kunnen zorgen dat de kruiwagens niet te zwaar zijn en daardoor goed door kinderen gebruikt kunnen worden. Echter hebben ze ook kunststof kruiwagens te koop, deze zijn erg handig voor de allerkleinsten. Zo is er voor elke leeftijd wel een kinderkruiwagen van Rolly Toys te vinden. De beoordelingen op bol.com liegen er dan ook niet om, ze zijn van goede kwaliteit en de kinderen zijn er gek op.

Bosch

Bosch is één van de bekendste en beste merken onder gereedschap, maar ook op het gebied van kindergereedschap en kinderspeelgoed bieden ze erg goede producten aan. Deze producten worden uitgegeven onder de naam Klein Bosch. Zij hebben een mooie set kinderkruiwagen met gereedschap te koop. In deze set is tuingereedschap toegevoegd, zoals een schep, hark en werkhandschoenen. Zo ben je in één keer klaar en kan de kleine als een echte tuinierder meehelpen in de tuin. Op bol.com lees je de vele goede beoordelingen over deze set. 

MaxxGarden

De kinderkruiwagens van MaxxGarden zijn gemaakt van sterk kwalitatief materiaal. Ze zijn namelijk gemaakt van metaal en gaan daardoor erg lang mee. De kruiwagens zijn verkrijgbaar voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 13 jaar. MaxxGarden is een gewaardeerd merk. Ze bieden niet alleen kinderkruiwagens aan, maar hebben meer aanbod gericht op de tuin. 

Meuwissen Agro

Misschien is dit een wat minder bekend merk onder de kinderkruiwagens of kinderspeelgoed, echter is het er eentje om niet over het hoofd te zien. De kinderkruiwagen heeft namelijk een echte luchtband en een stoer uiterlijk. De laadbak is van kunststof en het frame is van metaal gemaakt. Uit de beoordelingen wordt duidelijk dat het een kruiwagen is gemaakt van sterk materiaal en mooi is uitgevoerd, verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Talen Tools

Talen Tools is een merk dat niet alleen kinderkruiwagens aanbiedt, maar bijvoorbeeld ook kindergrasmaaiers en kindertuingereedschap als een emmer, spade en een gieter. De prijs ligt misschien wat hoger dan bij andere kinderkruiwagens, echter is de kwaliteit uitermate goed en daardoor zijn geld meer dan waard. De kruiwagen is al te gebruiken door 2 jarige kinderen.