Alles over natuurmatten en de duurzame tuin

(Erf)afscheiding

Natuurmatten zijn ideaal om te gebruiken als (erf)afscheiding, tussen jouw tuin en die van de buren. 

Duurzaam 

Natuurmatten zijn van duurzaam materiaal, dit maakt dat ze langer mee gaan en goed zijn voor het milieu. 

Decoratief

Natuurmatten zijn ook decoratief te gebruiken. Ze zorgen voor een mooi uiterlijk van de tuin en net dat beetje extra’s! 

Creëer een geweldige  sfeer door schappenhekken

Altijd al gehouden van een landelijke sfeer in de tuin? Door middel van schapenhekken, creëer je net dat beetje extra’s! Lees in ons artikel meer over schapenhekken, aanbiedingen, adviezen en alles wat je nog meer moeten weten!

Lees hier alles over de beste bamboe schuttingen

Een van de meest populaire schuttingen van het moment: de bamboe schutting. Bamboe is een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal, waardoor het niet kan ontbreken op onze website. Bovendien is het makkelijk te plaatsen en ziet het er nog geweldig uit ook. 

Wilgenmatten: perfect voor zowel praktisch als decoratief gebruik

Een schutting of afscheiding door middel van wilgenmatten is een echte aanrader. Ze zijn veelzijdig, hebben een mooi uiterlijk en zijn ook nog eens duurzaam. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit product, bekijk dan snel ons artikel. 

7x verschillende toepassingen van rietmatten

Rietmatten zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn onder andere erg in trek als schutting voor in de tuin, maar er is meer. Ben jij benieuwd waar je rieten matten nog meer voor kan gebruiken en welke goede aanbiedingen er zijn? Klik dan snel op onderstaande button. 

Een heidemat heeft vele voordelen

Een heidemat is multifunctioneel en voor verschillende doeleinden te gebruiken. De heidemat is daarnaast een natuurlijk en duurzaam product en daardoor geschikt voor in iedere tuin! Lees snel verder als je alles te weten wilt komen over dit product.